google-site-verification=Me7em-kJIz4okhdHllopXTTMjn3A0sl2G2yfGnUCCM4

 
Photo on 8-19-14 at 8.42 AM #2

Inga långa väntetider - Effektiv tidsbokning

En av de viktigaste grundpelarna i min praktik är att när du har bestämt dig för att boka en tid hos mig kommer du att få en tid inom fem arbetsdagar från vårt bokningssamtal. 

Det mest fördelaktiga är att komma en gång per vecka eftersom det ger det bästa stödet, ger snabbare framsteg mot målet med terapin, och därför den mest effektiva investeringen av din tid och ekonomiska satsning. En del föredrar besökstid varannan vecka på grund av arbete och/eller andra personliga åtaganden, och det är mitt privilegium att tillmötesgå dig utifrån vad ditt schema tillåter. Det är också typiskt att vi, allteftersom du närmar sig slutet av din terapi hos mig, bokar tider med längre mellanrum t ex till varannan vecka och sedan en gång per månad.

Min policy är att alla klienter har en bestämd dag och tid reserverad för dem så långt möjligt. Jag håller även tider öppna för dig som inte vill ha eller är beroende av en regelbunden besökstid. Oavsett hur fullbokad min praktik är, om du är en tidigare klient och i behov av en besökstid kommer jag att finna en tid för dig.

Jag tar också ledigt från min praktik ett par gånger per år för professionell utveckling och  fortutbildning. Ungefär en gång var fjärde månad tar jag en veckas ledighet för personlig utveckling och under årets lopp tar jag fyra veckors semester för att vara tillsammans med min familj. Jag informerar alla klienter god tid i förväg.

Under min frånvaro är jag tillgänglig över telefon närhelst det är möjligt.

Min praktik är lokaliserad centralt i Borlänge på Föreningsgatan 1.
Välkommen att ringa mig på telefon 072 - 317 00 16 om du har några frågor, eller om du vill boka en tid.