google-site-verification=Me7em-kJIz4okhdHllopXTTMjn3A0sl2G2yfGnUCCM4

 
Photo on 8-19-14 at 8.42 AM #2

Snart öppnar jag min privatpraktik i Borlänge

Snart har det gått ett år sedan jag flyttade tillbaka till Sverige och jag är redo fortsätta arbeta inom min profession som givit mig förmånen att hjälpa ett oräkneligt antal människor under deras väg till helande och ett tillfredsställande liv. Det är därför med stor tillfredsställalse jag öppnar en privat praktik i Borlänge under våren 2014.

Jag hoppas att solnedgången och dess gyllene reflexer på Dalälvens vattenyta också kan ge dig en föreställning om hur rofyllt det kan kännas att gå i terapi där du har en särskild tid avsatt i en fridfull miljö för att få hjälp med de problem som kastar en skugga över ditt liv.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln